Munken som sålde sin ferrari del 3

14 12 2010

För att bli mer levande behöver vi återfinner vår livsenergi om den fallit ur på vägen!

”Jag är en levnadskonstnär, livet är mitt konstverk”

Det är lätt att den inre kärnan brister och då måste vi helas inifrån. Ett nedbrutet inre kan ta lång tid att bygga upp igen men ack så viktigt!

Mår vi inte bra i vårt inre hur ska vi kunna få andra att må bra? Om vi inte älskar oss själva hur ska vi kunna älska någon annan? ALLT kommer inifrån vårt centra vår mittersta kärna, vårt centrala JAG!

Detta som berättas under rubrikerna ”munken som sålde sin ferrari del X” kan upplevas mystiskt och ovanligt. Ju mer vi fördjupar oss i vår inre kärna, om vem vi är, vad vi vill och hur vi vill att våra liv ska se ut destu tydligare blir allt och livet blir lättare och klarare!

Små steg är i sig STORA steg, en 1000 meters löpare börjar också med ETT steg…. 
Dela upp dina mål med delmål… mindre uppnåeliga mål som är tidssatta.

Ibland kan man stöta bort detta som känns mystiskt och overkligt för att man är full utav sina egna uppfattningar. För att vilja och våga lära sig något nytt måste man ”tömma koppen” för att få plats med fler nya färska uppfattningar.

Med att tömma koppen menar de i boken ” tänk dig att du häller upp te i en te kopp… du häller häller och häller, det börjar rinna över kanten, fatet och ner på mattan. Det rinner över för att bägaren är full”.

OM du bestämmer dig för att behålla dina gamla uppfattningar och väljer att inte vara flexibel för förändring och nytt tänkande då får vi ett begränsat perspektiv på saker och ting!

Se ditt mentala som en blomstrande trädgård, en trädgård du värnar och tar hand om. Som du rensar bort ogräs (negativa tankar/ oro) ifrån, bekämpar vandaliseringar och ohälsosamma medel. Ta hand om din mentala förmåga och din själsliga frid som om den vore din heliga trädgård!

Blomstrande blommor !
¤Anna¤

Annonser

Åtgärder

Information

2 responses

14 12 2010
mona

så sant så sant, tror att det är lite rädsla att läsa såna ord, man ställer frågan ,måste jag ändra på mej , orkar inte, men alla har det inom sej man ska bara våga vara öppen för det, det e kanske inte så bara,men försöka duger…………

14 12 2010
ainsidejob

ABSOLUT!

Det kan vara skrämmande att gräva djupare i sig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: